Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Heusden-Zolder. Kom bij ons langs!

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Heusden-Zolder? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en formaten. De vele mogelijkheden die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je omgeving!
Klassieke zwarte tuinkamer

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Heusden-Zolder iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de nood. Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Heusden-Zolder

Laat de grond in Heusden-Zolder het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je gewoonweg een eigen idee voor ogen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Wij bieden je eindeloos veel opties en stijlkeuzes aan. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Heb je beslist? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Heusden-Zolder. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen. We zetten voor sommige lijnen zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We maken er een routine van om trendevoluties op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je woonst in Heusden-Zolder.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit behoorlijk overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Heusden-Zolder. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te schitteren in je Heusden-Zolderse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |