Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Helen-Bos. Kom bij ons langs!

Je tuin in Helen-Bos opleuken met een nieuw tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de mogelijkheden? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen geleverd als bouwpakket. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Wil je jouw tuinhuis in Helen-Bos liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Dat is mogelijk! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders maken gebruik van verf die volledig afgestemd is op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Helen-Bos

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Helen-Bosse tuin? Of maak je liever een eigen idee? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Wij bieden je eindeloos veel stijlkeuzes en opties aan. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je gekozen? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Helen-Bos. En dat gebeurt volledig gratis.
Modern tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van degelijke materialen. We maken voor sommige collecties zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We houden rekening met trendevoluties en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je uiteraard terug in ons assortiment! Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Helen-Bos.

Kom langs bij onze verdelers

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Zoutleeuw. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Helen-Bosse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |