Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Gierle? Kom bij ons langs

Je tuin in Gierle opleuken met een nieuw tuinhuis? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en afmetingen. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Het kan natuurlijk dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Gierle

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Gierle? Of heb je simpelweg een eigen ontwerp voor ogen? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Er zijn zeer uitgebreid veel opties en stijlkeuzes. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We gaan altijd voor smaakvolle kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze gemaakt? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Gierle afgeleverd worden. En dat doen we volledig gratis.

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van verfijnde, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, ontwikkelen we uitsluitend op eigen bodem. Het gebruik van degelijke materialen vinden we daarbij belangrijk. We maken voor sommige lijnen zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! We bieden voor elk wat wils. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je woonst in Gierle.
Modern tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten af. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Gierle liever overlaten aan onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Lille. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis kopen is tenslotte geen overhaaste beslissing We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw Gierlese tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |