Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Genk? Ga voor onze topkwaliteit

Je tuin in Genk opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, afmetingen en stijlen. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Het kan natuurlijk dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Met onze overzichtelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Genk liever over aan onze professionals? Bij ons kans het! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daar hebben we een dienst voor. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Genk afgeleverd

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Genk? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Het kan allemaal bij Chalet Center! De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Is je keuze gemaakt? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Genk. En dat zonder aanvullende vervoerskosten aan te rekenen!
Modern tuinhuis

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We maken er een gewoonte van om trends op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Zo koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Genk.

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit behoorlijk overweldigend kan zijn. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Genk. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet zomaar. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Genkse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |