Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Geel op met onze tuinhuizen

Je tuin in Geel opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, produceren we uitsluitend op eigen bodem. Daarbij maken we gebruik van degelijke materialen. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar we doen meer dan dat. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! We hebben voor elk wat wils. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat helemaal aansluit bij de stijl van je woonst in Geel.

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Geel iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Bij ons kans het! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders zorgen voor de correcte verf, volledig afgestemd op jouw product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Geel afgeleverd

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Geel? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Het kan allemaal bij Chalet Center! Kies uit eindeloos veel opties en stijlen. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Geel afgeleverd kan worden. En dat laatste gebeurt helemaal gratis.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

Ons ruime online assortiment kan behoorlijk overweldigend zijn. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Geel. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te blinken in jouw Geelse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |