Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Desselgem? Kom bij ons langs!

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Desselgem? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Zo'n extra ruimte biedt je heel wat opties. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Desselgem liever overlaten aan onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van verfijnde, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom produceren we op eigen bodem. Gebruikmaken van degelijke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Daarnaast recycleren we voor een paar collecties zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Zo koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Desselgem.
Tuinhuis met overkapping

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Desselgem afgeleverd

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Desselgemse tuin geen optie? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Het kan allemaal bij Chalet Center! Wij bieden je eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Onze verschillende merken en lijnen bieden je alvast heel wat inspiratie. Een keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Desselgem afgeleverd kan worden. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Waregem. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet overhaast. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw Desselgemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |