Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Bulskamp op met onze tuinhuizen

Je tuin in Bulskamp opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Bij Chalet Center ben je aan het correcte adres. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. Het is tenslotte een extra ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je omgeving!
Cottage tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Bulskamp

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Bulskampse tuin geen optie? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center kan het! Onze opties zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Is je keuze gemaakt? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Bulskamp. En dat zonder extra vervoerskosten aan te rekenen!

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Bulskamp liever over aan onze professionals? Dat begrijpen we! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders maken gebruik van verf die compleet afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Gebruikmaken van stevige materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar dat is niet alles. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. We bieden voor elk wat wils. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat volledig aansluit bij de stijl van je woning in Bulskamp.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Veurne. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze vakspecialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te schitteren in je Bulskampse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |