Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Buggenhout? Kom bij ons langs!

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Buggenhout? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Buggenhout

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Buggenhout? Of stel je gewoonweg liever een eigen ontwerp samen? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Wij bieden je zeer uitgebreid veel opties en stijlkeuzes aan. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We streven altijd naar smaakvolle kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je beslist? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk geleverd wordt in Buggenhout. En dat volledig gratis!

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen geleverd als bouwpakket. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Buggenhout iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.
Modern tuinhuis

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. Daarbij maken we gebruik van stevige materialen. Voor een paar collecties zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je woning in Buggenhout.

Kom langs bij onze verdelers

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Buggenhout. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te schitteren in je Buggenhoutse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |