Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Broechem? Kom langs bij Chalet Center

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Broechem? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en formaten. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, ontwikkelen we uitsluitend op eigen bodem. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen. We zetten voor sommige collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We volgen trendevoluties op de voet en maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat volledig aansluit bij de stijl van je woning in Broechem.

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Broechem

Laat de grond in Broechem het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Bij Chalet Center kan het! Er zijn zeer uitgebreid veel mogelijkheden en stijlkeuzes. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Broechem geleverd worden. Dat doen we helemaal gratis!
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Broechem iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders zorgen voor de perfecte verf, compleet afgestemd op jouw product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Ranst. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te schitteren in je Broechemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |