Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Broechem? Kom langs bij Chalet Center

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Broechem? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Broechem

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Broechem? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Bij ons is het mogelijk! Wij bieden je eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Broechem afgeleverd. Dat doen we volledig gratis!

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Met onze duidelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Broechem iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, compleet afgestemd op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Onze tuinhuizen: hoogstaande kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Gebruikmaken van duurzame materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Daarnaast recycleren we voor enkele collecties zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. We houden rekening met trendevoluties en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! We bieden voor elk wat wils. Bij ons koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Broechem.

Kom langs bij onze verdelers

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Ranst. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Broechemse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |