Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Bree. Kom bij ons langs!

Je tuin in Bree opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Ben je benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Bree afgeleverd

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Breese tuin geen optie? Of maak je liever een eigen idee? Bij ons is het mogelijk! Wij bieden je zeer uitgebreid veel stijlkeuzes en opties aan. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en collecties. Is je keuze gemaakt? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Bree. En dat zonder aanvullende vervoerskosten aan te rekenen!

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Bree liever over aan onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders zorgen voor de perfecte verf, compleet afgestemd op jouw product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.
Modern tuinhuis

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem produceren en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen. Voor sommige lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je uiteraard terug in ons assortiment! Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Bij ons koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Bree.

Kom langs bij onze verdelers

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Bree. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Samen gaan we na wat de opties zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Breese tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |