Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Bierbeek? Kom bij ons langs!

Je tuin in Bierbeek opleuken met een nieuw tuinhuis? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Het kan natuurlijk dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de opties? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen geleverd in de vorm van een bouwpakket. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Bierbeek liever over aan een professional? Dat begrijpen we! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Bierbeek

Laat de Bierbeekse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of stel je simpelweg liever een eigen idee samen? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Wij bieden je zeer uitgebreid veel stijlkeuzes en opties aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We gaan altijd voor elegante kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Bierbeek. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!
Tuinhuis met overkapping

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden produceren we op eigen bodem. Het gebruik van stevige materialen vinden we daarbij belangrijk. Voor enkele lijnen zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je huis in Bierbeek.

Kom langs bij onze verdelers

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Bierbeek. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze specialisten. Een tuinhuis kopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te blinken in je Bierbeekse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |