Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat in Asse? Kom langs bij Chalet Center

Je tuin in Asse opleuken met een nieuw tuinhuis? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. De vele mogelijkheden die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Asse

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Asse? Of heb je gewoonweg een eigen ontwerp voor ogen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Onze opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Asse. En dat helemaal gratis!

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Je krijgt overzichtelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Asse liever overlaten aan onze professionals? Dat begrijpen we! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de nood. Onze schilders zorgen voor de correcte verf, volledig afgestemd op jouw product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Gebruikmaken van sterke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We houden rekening met trendevoluties en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! Wij hebben iedereen wat te bieden. Zo koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Asse.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Asse. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen is tenslotte geen overhaaste beslissing We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te blinken in je Assese tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |