Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Aarschot

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Aarschot? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, formaten en stijlen. Zo'n extra ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je omgeving!
Cottage tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Laat je jouw tuinhuis in Aarschot liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat is mogelijk! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daar hebben we een dienst voor. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Onze tuinhuizen: hoogstaande kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden produceren we op eigen bodem. Het gebruik van stevige materialen vinden we daarbij belangrijk. Daarnaast recycleren we voor bepaalde lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Zo koop je ongetwijfeld een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Aarschot.
Tuinhuis met overkapping

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Aarschot afgeleverd

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Aarschotse tuin geen optie? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Bij ons is het mogelijk! De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Aarschot. En dat doen we volledig gratis.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

Ons ruime online assortiment kan behoorlijk overweldigend zijn. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Aarschot. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Aarschotse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |