Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Luxe tuinhuizen waren nog nooit zo goedkoop!

Wat verstaan we onder luxe tuinhuizen ?  Dit zijn meestal exclusieve tuinhuizen vervaardigd uit hout en afgewerkt met een beits of een verf. Luxe is natuurlijk een breed begrip, het is perfect mogelijk om van gewoon tuinhuis een luxe tuinhuis te maken. Bij Chalet Center kan u hiervan verschillende mogelijkheden bekijken. Lees meer

Tuinhuizen

Grandcasa probeert een luxe beleving te creëren bij elke blokhut of tuinhuis uit het gamma. Een luxe tuinhuis : wat voor de ene gewoontjes is, is voor de andere luxe en wat voor de ene luxe is, vind de andere dan weer niet luxueus genoeg. Luxe tuinhuizen zijn dus eigenlijk tuinhuizen die voldoen aan de persoonlijke belevingswereld van diegene voor wie ze bestemd zijn. Een luxe tuinhuis is dus zeer subjectief. Luxe kan immers ook te maken hebben met functionaliteit, met comfort uitstraling en zelfs met optie mogelijkheden. Bovendien is het zo dat vele mensen het als luxe beschouwen dat ze alle gewenste optiemogelijkheden kunnen kiezen. .

Luxe tuinhuizen: creatief en origineel

Exclusieve tuinhuizen vertalen zich meestal door de originaliteit van het concept, de creativiteit van de vormgeving. Dit samen de afwerkingsmogelijkheden genereert het luxe gevoel. De uitstraling van een luxe tuinhuis moet geïntegreerd zijn in de totaal-uitstraling van de tuin. Het merk Grandcasa geeft u alles wat u nodig hebt om een persoonlijk luxe tuinhuis te conceptualiseren. Wat denkt u bijvoorbeeld van een luxe tuinhuis met loungeruimte voor aan uw zwembad of een luxe tuinhuis met een cottage look, afgewerkt met wolfsdaken en met eikenhouten palen? Exclusieve tuinhuizen die volledig aangepast zijn aan uw belevingswereld vindt u bij Chalet Center! En nog dit, exclusieve tuinhuizen zijn niet noodzakelijk heel duur.

Kom eens langs in één van onze filialen voor meer info over het luxe tuinhuis gamma van Grandcasa, of neem met ons contact op, wij staan steeds te uwer beschikking.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC