Deco Design

Jouvenet 28 m²

Van
€ 28.038,00
Voor
€ 25.234,20
Uw korting: € 2.803,80

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Onderhoudsvrij
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken

Ontdek het verfijnde model Jouvenet van het gerenommeerde merk Deco Design, dat deel uitmaakt van onze exclusieve Materia-lijn. Met buitenwanden die zijn behandeld met het hoogwaardige CREPISO Superior System, afgewerkt met Sto sierpleister in witte crepi, straalt de Jouvenet een tijdloze elegantie uit die perfect past in elk exterieur.

De dakoversteek, steunkolommen en de achterwand zijn eveneens gehuld in sierpleister witte crepi, waardoor een uniforme en stijlvolle uitstraling wordt gecreëerd. Het plafond van de lounge, ook afgewerkt in sierpleister wit crepi, voegt een vleugje verfijning toe aan de ruimte, waar comfort en esthetiek hand in hand gaan.

De buitenkant van de berging aan de voorkant en zijkant is vervaardigd uit hoogwaardige Radiata Pine, met planken in tand en groef voor een duurzaam ontwerp. Dit biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijk contrast, maar ook praktische opbergruimte voor al uw benodigdheden.

De Jouvenet onderscheidt zich met een ruime, heldere lounge, ideaal voor ontspanning en gezelligheid. De handige opbergruimte in de berging is perfect voor het organiseren van uw spullen, terwijl de mogelijkheid van een enkele deur die naadloos is verwerkt in de berging, of als optie zelfs een dubbele deur, u flexibiliteit biedt volgens uw behoeften.

Het dak van de Jouvenet is voorzien van een hoogwaardige EPDM dakbedekking afgewerkt met aluminium dakprofielen, wat niet alleen een strakke uitstraling geeft, maar ook optimale bescherming biedt tegen diverse weersinvloeden.

Bovendien biedt Deco Design diverse opties in afwerkingsmaterialen in verschillende kleuren en texturen, zodat u de Jouvenet volledig kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en stijl.

Ontdek de perfecte combinatie van design, functionaliteit en veelzijdigheid met de Jouvenet van Deco Design. Upgrade uw buitenruimte met een vleugje klasse en geniet van een unieke leefomgeving die aan al uw wensen en vereisten voldoet.

Voorzijde: 800 cm
Diepte: 350 cm
Dakhelling: 13 cm
Zijhoogte: 230 cm
Nokhoogte: 267 cm
Dakbedekking: EPDM
Waterafvoer: Dakdoorvoeren
Dakafwerking: Aluminium
Deuren: DDE
Wandbekleding: Crepi, RB3 Rabiata Pine
Type: met-lounge
Type: poolhouse
Type: met-overkapping
Type: luxe
Merk: decodesign
Stijl: modern
Daktype: plat
Lijn: future
Bouwmethode: houtskeletbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |