Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Flexibel werken met een tuinkantoor

Flexibel werken, werken van thuis, zelfstandig werken. Meer en meer mensen hebben bijjobs. Bij Chalet Center vindt u tuinkantoren die hieraan tegemoet komen.  Een tuinkantoor kan u bouwen in alle mogelijke afmetingen.  Lees meer

Het is zelfs zo dat door de nieuwe wetgeving van enkele jaren geleden  een tuinkantoor bouwen heel wat gemakkelijker is geworden in Vlaanderen. Immers tuinconstructies, bijvoorbeeld tuinkantoren, tot 40 m² kunnen vergunningsvrij worden gebouwd. Er moet enkel voldaan worden aan de meldingsplicht. Indien u binnen een bepaalde termijn geen negatief advies krijgt van de gemeente, mag u uw plannen verder ten uitvoer brengen. Belangrijk is wel dat uw bouwsel moet voldoen aan de verkavelingsvoorwaarden. 

Soorten tuinkantoren

Bij Grandcasa vindt u alle mogelijke tuinkantoren. Een tuinkantoor op maat is ook één van de mogelijkheden. Grandcasa is immers het maatwerk merk bij uitstek. U vindt bij ons in verschillende dikten, in verscheidenen maten en vormen het ideale tuinkantoor. Geïsoleerd is ook geen enkel probleem.  Grandcasa heeft immers een “full isolation”- concept. Zowel dak – vloer en wandisolatie zijn mogelijk en zorgen ervoor dat uw tuinkantoor volledig volgens de EPB – normen kan worden geplaatst. 

Een tuinkantoor bouwen is dan ook een efficiënte  tegemoetkoming aan uw nood voor flexibeler werken. Een tuinkantoor, geïsoleerd of niet, verhoogt uw  woon –en werkcomfort in belangrijke mate.  Daarenboven garandeert een tuinkantoor van Grandcasa u tevens  kwaliteit en duurzaamheid. Immers al onze tuinkantoren worden geleverd met authenticiteitscertificaat. Zo ben u zeker over de herkomst van het hout en de kwaliteit van het productieproces.

Voor meer informatie over onze tuinkantoren bent u steeds welkom in één van onze filialen of op onze website.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC