Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat in Zomergem? Kom langs bij Chalet Center

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Zomergem? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele mogelijkheden die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je omgeving!
Klassieke zwarte tuinkamer

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen. Voor bepaalde collecties gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Die kan je uiteraard ook terugvinden in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons kan je ongetwijfeld een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Zomergem.

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Zomergem

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Zomergemse tuin? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Wij bieden je zeer uitgebreid veel stijlkeuzes en mogelijkheden aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. We gaan altijd voor elegante kwaliteit. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Zomergem afgeleverd. En dat laatste gebeurt volledig gratis.
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Zomergem in elkaar zetten? Dat begrijpen we! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime online assortiment kan behoorlijk overweldigend zijn. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Lievegem. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Zomergemse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |