Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Zoerle-Parwijs? Kom bij ons langs

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Zoerle-Parwijs intsalleren? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, afmetingen en stijlen. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Vraag je je af welke opties er allemaal zijn? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Zoerle-Parwijs liever over aan onze professionals? Dat is mogelijk! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar daar stopt het niet. We houden rekening met trendevoluties en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Bij Chalet Center koop je ongetwijfeld een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Zoerle-Parwijs.
Tuinhuis met overkapping

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Zoerle-Parwijs afgeleverd

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Zoerle-Parwijs? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Zoerle-Parwijs afgeleverd. Dat doen we helemaal gratis!

Kom langs bij onze verdelers

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Westerlo. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. Samen overlopen we de opties binnen jouw budget en stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Zoerle-Parwijse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |