Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat in Zichen-Zussen-Bolder? Kom langs bij Chalet Center

Je tuin in Zichen-Zussen-Bolder opleuken met een nieuw tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je buurt!
Klassieke zwarte tuinkamer

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem produceren en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van duurzame materialen. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je uiteraard terugvinden in ons assortiment! Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Bij ons kan je gegarandeerd een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Zichen-Zussen-Bolder.

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Zichen-Zussen-Bolder afgeleverd

Laat de Zichen-Zussen-Bolderse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. Wij bieden je zeer uitgebreid veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je gekozen? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Zichen-Zussen-Bolder afgeleverd worden. En dat laatste gebeurt volledig gratis.
Modern tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen geleverd in de vorm van een bouwpakket. Met onze heldere instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Wil je jouw tuinhuis in Zichen-Zussen-Bolder liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Dat is mogelijk! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime online assortiment kan nogal overweldigend zijn. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Riemst. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze vakspecialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te blinken in jouw Zichen-Zussen-Bolderse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |