Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Zeveren op met onze tuinhuizen

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Zeveren? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele opties die zo'n extra ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Wil je meer te weten komen over het assortiment en de opties? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Zeveren afgeleverd

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Zeverense tuin geen optie? Of heb je gewoonweg een eigen ontwerp voor ogen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Er zijn eindeloos veel opties en stijlkeuzes. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze gemaakt? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Zeveren. En dat helemaal gratis!

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden produceren we op eigen bodem. Daarbij maken we gebruik van sterke materialen. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar dat is niet alles. We houden rekening met trendevoluties en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij Chalet Center kan je hoe dan ook een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Zeveren.
Modern tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Je krijgt heldere instructies mee waardoor je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Laat je jouw tuinhuis in Zeveren liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat begrijpen we! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Deinze. Je kan er verder afstemmen met onze vakspecialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet zomaar. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Zeverense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |