Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Zepperen op met onze tuinhuizen

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Zepperen? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. Zo'n extra ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je omgeving!
Cottage tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen geleverd in de vorm van een bouwpakket. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Zepperen liever over aan een professional? Dat begrijpen we! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor een paar lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We maken er een routine van om trendevoluties op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Zepperen.
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Zepperen afgeleverd

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Zepperen? Of heb je simpelweg een eigen ontwerp voor ogen? Bij Chalet Center kan het! De mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Een keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Zepperen afgeleverd worden. En dat helemaal gratis!

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Sint-Truiden. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze specialisten. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Zepperse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |