Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Zegelsem? Kom langs bij Chalet Center

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Zegelsem? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je buurt!
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Zegelsem afgeleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Zegelsem? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Chalet Center maakt het mogelijk! Wij bieden je eindeloos veel opties en stijlkeuzes aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Zegelsem afgeleverd. En dat laatste gebeurt helemaal gratis.

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. We maken daarbij graag gebruik van sterke materialen. Daarnaast recycleren we voor enkele lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat volledig aansluit bij de stijl van je huis in Zegelsem.
Modern tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Zegelsem liever over aan onze professionals? Dat begrijpen we! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders maken gebruik van verf die compleet afgestemd is op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de correcte keuze te maken. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Brakel. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te schitteren in je Zegelsemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |