Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Zandvoorde? Kom bij ons langs!

Je tuin in Zandvoorde opleuken met een nieuw tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. De vele opties die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Zandvoorde iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat kan! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders zorgen voor de correcte verf, compleet afgestemd op jouw product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Daarbij maken we gebruik van degelijke materialen. Daarnaast recycleren we voor een paar lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Bij ons koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Zandvoorde.
Tuinhuis met overkapping

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Zandvoorde

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Zandvoorde? Of stel je gewoonweg liever een eigen ontwerp samen? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Kies uit zeer uitgebreid veel opties en stijlen. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je beslist? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Zandvoorde. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

We begrijpen dat ons ruime assortiment behoorlijk overweldigend kan zijn. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Zonnebeke. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze specialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw Zandvoordse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |