Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Westende? Ga voor onze topkwaliteit

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Westende intsalleren? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en afmetingen. De vele opties die zo'n extra ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de opties? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je omgeving!
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Het gebruik van degelijke materialen vinden we daarbij belangrijk. We zetten voor sommige collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je uiteraard terug in ons assortiment! Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je hoe dan ook een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Westende.

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Westende liever overlaten aan onze professionals? Dat kan! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Westende

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Westende? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Kies uit eindeloos veel mogelijkheden en stijlen. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een beslissing kunnen maken? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Westende afgeleverd worden. En dat gebeurt volledig gratis.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de correcte keuze te maken. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Middelkerke. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis kopen is tenslotte een weloverwogen keuze. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Westendse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |