Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Werken. Kom bij ons langs!

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Werken? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en afmetingen. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Werken geleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Werken? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Kies uit eindeloos veel mogelijkheden en stijlen. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Werken afgeleverd. En dat laatste gebeurt helemaal gratis.

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Met onze overzichtelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Wil je jouw tuinhuis in Werken liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Het kan bij ons! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daar hebben we een dienst voor. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Gebruikmaken van degelijke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je huis in Werken.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

We begrijpen dat ons ruime assortiment behoorlijk overweldigend kan zijn. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Kortemark. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw Werkse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |