Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Watou? Ga voor onze topkwaliteit

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Watou? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en afmetingen. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n extra ruimte met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Watou

Laat de Watouse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of stel je gewoonweg liever een eigen ontwerp samen? Bij ons is het mogelijk! Onze stijlkeuzes zijn divers en de mogelijkheden eindeloos. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Onze verschillende merken en lijnen bieden je alvast heel wat inspiratie. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Watou. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van verfijnde, Belgische kwaliteit

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. We maken daarbij graag gebruik van degelijke materialen. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We volgen trends op de voet en maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je uiteraard terug in ons assortiment! Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je gegarandeerd een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Watou.
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Wil je jouw tuinhuis in Watou liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Dat begrijpen we! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de nood. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de correcte keuze te maken. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Poperinge. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. Samen gaan we na wat de opties zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Watouse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |