Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Watermaal-Bosvoorde. Kom bij ons langs!

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Watermaal-Bosvoorde intsalleren? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de opties? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze heldere instructies kan jouw aanwinst in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Watermaal-Bosvoorde liever over aan onze professionals? Het kan bij ons! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders maken gebruik van verf die volledig afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Het gebruik van stevige materialen vinden we daarbij belangrijk. Daarnaast recycleren we voor sommige lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We houden rekening met trendevoluties en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Watermaal-Bosvoorde.
Tuinhuis met overkapping

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Watermaal-Bosvoorde

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Watermaal-Bosvoorde? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center kan het! Onze opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Watermaal-Bosvoorde afgeleverd kan worden. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Kom langs bij onze verdelers

Ons ruime online assortiment kan behoorlijk overweldigend zijn. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Brussel. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze specialisten. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw Watermaal-Bosvoordse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |