Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Watermaal-Bosvoorde. Kom bij ons langs!

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Watermaal-Bosvoorde intsalleren? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Zo'n bijkomende ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke opties? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen geleverd in de vorm van een bouwpakket. Met onze duidelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Watermaal-Bosvoorde liever overlaten aan onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, compleet afgestemd op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden produceren we op eigen bodem. Daarbij maken we gebruik van degelijke materialen. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar dat is niet alles. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je ongetwijfeld een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Watermaal-Bosvoorde.
Tuinhuis met overkapping

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Watermaal-Bosvoorde

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Watermaal-Bosvoordse tuin? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Kies uit eindeloos veel opties en stijlen. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en collecties. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Watermaal-Bosvoorde. En dat laatste gebeurt helemaal gratis.

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Brussel. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Watermaal-Bosvoordse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |