Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Wanzele? Kom langs bij Chalet Center

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Wanzele? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. Het is tenslotte een extra ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Het zijn alleen de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Wanzele in elkaar zetten? Daar hebben we begrip voor! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, compleet afgestemd op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom produceren we op eigen bodem. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar we doen meer dan dat. We volgen trendevoluties op de voet en maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Wanzele.
Tuinhuis met overkapping

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Wanzele

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Wanzele? Of stel je simpelweg liever een eigen ontwerp samen? Bij Chalet Center kan het! Wij bieden je zeer uitgebreid veel opties en stijlkeuzes aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Wanzele afgeleverd. En dat doen we helemaal gratis.

Kom langs bij onze verdelers

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit nogal overweldigend kan zijn. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Lede. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te blinken in je Wanzeelse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |