Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Walem

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Walem? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Zo'n extra ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de opties? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Met onze heldere instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Walem iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat is mogelijk! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Walem

Laat de Walemse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of stel je simpelweg liever een eigen ontwerp samen? Bij ons is het mogelijk! Onze opties zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Is je keuze gemaakt? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Walem. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!
Modern tuinhuis

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen. We maken voor een paar lijnen zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je uiteraard terug in ons assortiment! Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Bij Chalet Center koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Walem.

Kom langs bij onze verdelers

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Mechelen. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet zomaar. Samen gaan we na wat de opties zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Walemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |