Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Waarschoot? Kom bij ons langs!

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Waarschoot intsalleren? Bij Chalet Center ben je aan het perfecte adres. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Onze tuinhuizen: hoogstaande kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. We maken daarbij graag gebruik van duurzame materialen. Voor enkele collecties gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. We bieden voor elk wat wils. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Waarschoot.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Waarschoot afgeleverd

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Waarschoot? Of heb je gewoonweg een eigen idee voor ogen? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Wij bieden je eindeloos veel stijlkeuzes en mogelijkheden aan. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. We streven altijd naar smaakvolle kwaliteit. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Is je keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Waarschoot geleverd worden. En dat doen we volledig gratis.
Modern tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Waarschoot in elkaar zetten? Dat kan! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van verf die volledig afgestemd is op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Kom langs bij onze verdelers

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Lievegem. Je kan er verder afstemmen met onze vakspecialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te blinken in je Waarschootse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |