Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Waarbeke. Kom bij ons langs!

Je tuin in Waarbeke opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, formaten en stijlen. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Graag meer info over het assortiment en de opties? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je omgeving!
Klassieke zwarte tuinkamer

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Waarbeke afgeleverd

Laat de grond in Waarbeke het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of stel je gewoonweg liever een eigen ontwerp samen? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Onze mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en collecties. Is je keuze gemaakt? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Waarbeke. En dat doen we volledig gratis.

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden produceren we op eigen bodem. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van duurzame materialen. Voor een paar lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je natuurlijk terugvinden in ons assortiment! Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Bij Chalet Center koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Waarbeke.
Tuinhuis met overkapping

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze heldere instructies kan jouw aanwinst in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Wil je jouw tuinhuis in Waarbeke liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders maken gebruik van verf die volledig afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime online assortiment kan behoorlijk overweldigend zijn. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Geraardsbergen. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te schitteren in je Waarbeekse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |