Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Waanrode? Kom bij ons langs

Je tuin in Waanrode opleuken met een nieuw tuinhuis? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. De vele opties die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je omgeving!
Klassieke zwarte tuinkamer

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Laat je jouw tuinhuis in Waanrode liever in elkaar zetten door onze professionals? Bij ons kans het! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders zorgen voor de correcte verf, volledig afgestemd op jouw product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Daarbij maken we gebruik van stevige materialen. We zetten voor sommige collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We maken er een gewoonte van om trends op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je huis in Waanrode.
Modern tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Waanrode

Laat de grond in Waanrode het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je simpelweg een eigen ontwerp voor ogen? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. De mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Beslist? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Waanrode. En dat laatste gebeurt helemaal gratis.

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Kortenaken. Je kan er verder afstemmen met onze vakspecialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Samen gaan we na wat de opties zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te schitteren in je Waanroodse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |