Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Vurste? Kom bij ons langs

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Vurste? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Vurste afgeleverd

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Vurstse tuin? Of heb je gewoonweg een eigen idee voor ogen? Bij ons is het mogelijk! Wij bieden je zeer uitgebreid veel opties en stijlkeuzes aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We streven altijd naar smaakvolle kwaliteit. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Beslist? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Vurste. En dat zonder aanvullende vervoerskosten aan te rekenen!

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Vurste in elkaar zetten? Het kan bij ons! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Modern tuinhuis

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. Daarbij zetten we in op het gebruik van sterke materialen. Daarnaast recycleren we voor enkele lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat volledig aansluit bij de stijl van je woonst in Vurste.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Gavere. Je kan er ideeën bespreken met onze vakspecialisten en krijgt bovendien meteen een duidelijker zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te blinken in je Vurstse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |