Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat in Vorst? Kom langs bij Chalet Center

Je tuin in Vorst opleuken met een nieuw tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, afmetingen en stijlen. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de opties? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Het zijn alleen de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Vorst liever over aan onze professionals? Dat is mogelijk! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de nood. Onze schilders zorgen voor de juiste verf, volledig afgestemd op jouw product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Vorst

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Vorst? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Het kan allemaal bij Chalet Center! Kies uit zeer uitgebreid veel mogelijkheden en stijlen. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. We streven altijd naar smaakvolle kwaliteit. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Vorst. En dat helemaal gratis!
Tuinhuis met overkapping

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame materialen. Daarnaast recycleren we voor bepaalde collecties zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je zonder twijfel een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Vorst.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Brussel. Je kan er verder afstemmen met onze vakspecialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet overhaast. Samen gaan we na wat de opties zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Vorstse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |