Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Vlissegem op met onze tuinhuizen

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Vlissegem? Bij Chalet Center ben je aan het perfecte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je omgeving!
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, produceren we uitsluitend op eigen bodem. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Daarnaast recycleren we voor enkele lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We maken er een gewoonte van om trends op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. We bieden voor elk wat wils. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Vlissegem.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Vlissegem liever over aan een professional? Dat is mogelijk! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Vlissegem afgeleverd

Laat de grond in Vlissegem het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Onze stijlkeuzes zijn divers en de mogelijkheden eindeloos. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en collecties. Beslist? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Vlissegem. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van De Haan. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te blinken in je Vlissegemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |