Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Vliermaalroot? Kom langs!

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Vliermaalroot? Bij Chalet Center ben je aan het correcte adres. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Zo'n extra ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de mogelijkheden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Vliermaalroot afgeleverd

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Vliermaalroot? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Wij bieden je zeer uitgebreid veel stijlkeuzes en opties aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. We gaan altijd voor smaakvolle kwaliteit. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Vliermaalroot afgeleverd kan worden. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Al onze tuinhuizen worden geleverd als bouwpakket. Dankzij onze overzichtelijke instructies kan jouw aanwinst in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Vliermaalroot liever over aan een professional? Dat begrijpen we! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders maken gebruik van verf die helemaal afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.
Modern tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Gebruikmaken van degelijke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Daarnaast recycleren we voor sommige collecties zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We volgen trendevoluties op de voet en maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Bij ons kan je gegarandeerd een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Vliermaalroot.

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Kortessem. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze specialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. We overlopen samen wat de opties zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te schitteren in je Vliermaalrootse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |