Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Vlaams-Brabant? Kom langs!

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Vlaams-Brabant? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Zo'n aanvullende ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke mogelijkheden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Vlaams-Brabant liever overlaten aan onze professionals? Dat is mogelijk! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Vlaams-Brabant afgeleverd

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Vlaams-Brabant? Of stel je simpelweg liever een eigen ontwerp samen? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze kunnen maken? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Vlaams-Brabant. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!
Tuinhuis met overkapping

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden produceren we op eigen bodem. Daarbij zetten we in op het gebruik van stevige materialen. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je uiteraard ook terugvinden in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Vlaams-Brabant.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een van onze showrooms. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |