Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Vissenaken? Kom langs!

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Vissenaken? Bij Chalet Center ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Zo'n bijkomende ruimte biedt je heel wat opties. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Wil je jouw tuinhuis in Vissenaken liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders maken gebruik van verf die helemaal afgestemd is op het product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, ontwikkelen we uitsluitend op eigen bodem. Het gebruik van sterke materialen vinden we daarbij belangrijk. Daarnaast recycleren we voor een paar collecties zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We houden rekening met trendevoluties en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij ons kan je gegarandeerd een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Vissenaken.
Modern tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Vissenaken

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Vissenakense tuin? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Bij ons is het mogelijk! Wij bieden je eindeloos veel stijlkeuzes en mogelijkheden aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden geleverd in Vissenaken. En dat laatste gebeurt volledig gratis.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Tienen. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te blinken in je Vissenakense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |