Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Viane? Kom langs bij Chalet Center

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Viane? Bij Chalet Center ben je aan het correcte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en formaten. Zo'n extra ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je benieuwd naar het assortiment en de opties? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Viane afgeleverd

Laat de grond in Viane het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Onze stijlkeuzes zijn divers en de opties zeer uitgebreid. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Viane afgeleverd. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Viane liever over aan onze professionals? Bij ons kans het! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.
Modern tuinhuis

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom ontwikkelen we op eigen bodem. Daarbij zetten we in op het gebruik van stevige materialen. We zetten voor een paar collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We volgen trendevoluties op de voet en maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons kan je gegarandeerd een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Viane.

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit nogal overweldigend kan zijn. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Geraardsbergen. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze specialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te schitteren in je Viaanse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |