Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Vertrijk op met onze tuinhuizen

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Vertrijk? Bij Chalet Center ben je aan het correcte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Het is tenslotte een extra ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke mogelijkheden? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Vertrijk iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Het kan bij ons! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Gebruikmaken van degelijke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor bepaalde collecties gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. We maken er een gewoonte van om trends op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Vertrijk.
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Vertrijk afgeleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Vertrijk? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center kan het! Kies uit eindeloos veel mogelijkheden en stijlen. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Vertrijk afgeleverd worden. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime online assortiment kan nogal overweldigend zijn. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Boutersem. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze vakspecialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Vertrijkse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |