Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Velzeke-Ruddershove? Kom langs bij Chalet Center

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Velzeke-Ruddershove? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je buurt!
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem produceren en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van degelijke materialen. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We volgen trends op de voet en maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij ons kan je hoe dan ook een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Velzeke-Ruddershove.

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Velzeke-Ruddershove

Laat de grond in Velzeke-Ruddershove het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je gewoonweg een eigen idee voor ogen? Bij ons is het mogelijk! De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We streven altijd naar smaakvolle kwaliteit. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Is je keuze gemaakt? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Velzeke-Ruddershove. En dat laatste gebeurt volledig gratis.
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen geleverd als bouwpakket. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Het zijn alleen de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Velzeke-Ruddershove liever overlaten aan onze professionals? Bij ons kans het! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, compleet afgestemd op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Zottegem. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Velzeke-Ruddershoofse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |