Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Velm. Kom bij ons langs!

Je tuin in Velm opleuken met een nieuw tuinhuis? Bij Chalet Center ben je aan het correcte adres. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. Het is tenslotte een extra ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom ontwikkelen we op eigen bodem. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. We maken voor bepaalde lijnen zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Ook die vind je natuurlijk terug in ons assortiment! Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat volledig aansluit bij de stijl van je woonst in Velm.

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Velm afgeleverd

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Velm? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Onze opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Velm geleverd kan worden. En dat zonder aanvullende vervoerskosten aan te rekenen!
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen geleverd als bouwpakket. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Laat je jouw tuinhuis in Velm liever in elkaar zetten door onze professionals? Het kan bij ons! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de nood. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.

Kom langs bij onze verdelers

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit behoorlijk overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Sint-Truiden. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. Samen gaan we na wat de opties zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te blinken in je Velmse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |