Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat in Varendonk? Kom langs bij Chalet Center

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Varendonk intsalleren? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Het is tenslotte een extra ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Varendonk liever overlaten aan onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor hebben we een dienst. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van verfijnde, Belgische kwaliteit

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem produceren en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Daarbij zetten we in op het gebruik van sterke materialen. We maken voor enkele lijnen zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. We houden rekening met trendevoluties en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Bij ons koop je ongetwijfeld een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Varendonk.
Modern tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Varendonk

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Varendonkse tuin? Of maak je liever een eigen idee? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! De opties zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en collecties. Een keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Varendonk geleverd kan worden. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Laakdal. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te blinken in je Varendonkse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |