Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Tongerlo (Westerlo) op met onze tuinhuizen

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Tongerlo (Westerlo)? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele opties die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Daarbij zetten we in op het gebruik van sterke materialen. We maken voor bepaalde lijnen zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je uiteraard ook terugvinden in ons assortiment. Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat volledig aansluit bij de stijl van je huis in Tongerlo (Westerlo).

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Met onze heldere instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Tongerlo (Westerlo) liever over aan onze professionals? Dat is mogelijk! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.
Modern tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Tongerlo (Westerlo)

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Tongerlo (Westerlo)? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Bij Chalet Center kan het! Onze stijlkeuzes zijn divers en de opties eindeloos. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Tongerlo (Westerlo) afgeleverd. En dat gebeurt helemaal gratis.

Kom langs bij onze verdelers

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Westerlo. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te schitteren in je Tongerlose tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |