Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Tildonk? Kom langs bij Chalet Center

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Tildonk? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Zo'n aanvullende ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Wil je meer te weten komen over het assortiment en de opties? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom produceren we op eigen bodem. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar er is meer. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. We bieden voor elk wat wils. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat volledig aansluit bij de stijl van je woning in Tildonk.

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Tildonk

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Tildonk? Of stel je gewoonweg liever een eigen idee samen? Het kan allemaal bij Chalet Center! De mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en collecties. Beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Tildonk afgeleverd worden. Dat doen we volledig gratis!
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Tildonk in elkaar zetten? Het kan bij ons! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Haacht. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis kopen is tenslotte een weloverwogen keuze. We overlopen samen wat de opties zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te schitteren in je Tildonkse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |