Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Tielrode op met onze tuinhuizen

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Tielrode? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Tielrode

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Tielroodse tuin geen optie? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Bij Chalet Center kan het! Er zijn eindeloos veel opties en stijlkeuzes. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Een beslissing kunnen maken? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Tielrode afgeleverd worden. En dat zonder bijkomende vervoerskosten aan te rekenen!

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, ontwikkelen we uitsluitend op eigen bodem. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor bepaalde collecties gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Tielrode.
Modern tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Laat je jouw tuinhuis in Tielrode liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Temse. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet zomaar. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te blinken in je Tielroodse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |