Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Terhagen op met onze tuinhuizen

Je tuin in Terhagen opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Benieuwd naar het assortiment en de opties? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Terhagen

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Terhagen? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Er zijn zeer uitgebreid veel mogelijkheden en stijlkeuzes. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We gaan altijd voor smaakvolle kwaliteit. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en collecties. Heb je gekozen? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Terhagen afgeleverd worden. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Wil je jouw tuinhuis in Terhagen liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Bij ons kans het! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Gebruikmaken van degelijke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Daarnaast recycleren we voor enkele collecties zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! We bieden voor elk wat wils. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je woonst in Terhagen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime online assortiment kan nogal overweldigend zijn. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Rumst. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Terhaagse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |