Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Stene? Kom bij ons langs!

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Stene? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Zo'n aanvullende ruimte brengt heel wat opties met zich mee. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Wil je meer te weten komen over het assortiment en de opties? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je buurt!
Klassieke zwarte tuinkamer

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Daarnaast recycleren we voor enkele lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je uiteraard terugvinden in ons assortiment! We hebben voor elk wat wils. Bij Chalet Center koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Stene.

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Stene

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Stene? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Het kan allemaal bij Chalet Center! Onze stijlkeuzes zijn divers en de opties zeer uitgebreid. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Onze verschillende merken en lijnen bieden je alvast heel wat inspiratie. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden geleverd in Stene. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!
Modern tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Je krijgt overzichtelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Stene liever overlaten aan onze professionals? Dat is mogelijk! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Kom langs bij onze verdelers

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit nogal overweldigend kan zijn. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Oostende. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Samen gaan we na wat de opties zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Steense tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |