Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Smetlede? Kom langs!

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Smetlede? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de opties? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom produceren we op eigen bodem. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. We zetten voor een paar lijnen zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Die kan je uiteraard ook terugvinden in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij ons koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Smetlede.

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Je krijgt heldere instructies mee waardoor je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Smetlede iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Het kan bij ons! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de behoefte. Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.
Modern tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Smetlede afgeleverd

Laat de Smetleedse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of stel je simpelweg liever een eigen ontwerp samen? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Wij bieden je zeer uitgebreid veel opties en stijlkeuzes aan. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en lijnen. Beslist? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Smetlede. En dat doen we volledig gratis.

Kom langs bij onze verdelers

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de correcte keuze te maken. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Lede. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Samen overlopen we de opties binnen jouw budget en stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Smetleedse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |