Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Sint-Pieters-Woluwe op met onze tuinhuizen

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Sint-Pieters-Woluwe? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Zo'n bijkomende ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, produceren we uitsluitend op eigen bodem. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Daarnaast recycleren we voor bepaalde collecties zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij ons kan je gegarandeerd een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Sint-Pieters-Woluwe.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Sint-Pieters-Woluwe geleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Sint-Pieters-Woluwe? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Onze stijlkeuzes zijn divers en de opties eindeloos. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Sint-Pieters-Woluwe afgeleverd kan worden. En dat zonder aanvullende vervoerskosten aan te rekenen!
Modern tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Laat je jouw tuinhuis in Sint-Pieters-Woluwe liever in elkaar zetten door onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, compleet afgestemd op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

We begrijpen dat ons ruime assortiment behoorlijk overweldigend kan zijn. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Brussel. Je kan er ideeën bespreken met onze specialisten en krijgt bovendien meteen een duidelijker zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te schitteren in je Sint-Pieters-Woluwse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |